Hyra kran? Rätt byggkran för ditt jobb!

many_cranes

Ska du lyfta tungt, flytta stora föremål eller har du ett byggjobb hemma som behöver höjd? Att hyra kranbil är enkelt och dess flexibilitet och rörlighet gör att den passar för många sorters stora och små uppdrag.

Oavsett om du behöver få ett lass matjord levererat till trädgården, ska lägga nytt tak på villan eller flytta båten finns det en kranbil för just ditt jobb. Kranbilarna klarar även större jobb som att montera husdelar eller flytta stora maskiner snabbt och enkelt. Är det trångt eller svårt att komma åt det du behöver flytta? Då är det helt rätt att hyra kranbil.

Ska du hyra kranbil behöver du först ta reda på hur tungt du vill lyfta och sedan hur långt. Kranbilar med kortare kran används med fördel när du ska flytta t.ex. jord, småsten eller grus. Ska du istället utföra reparationer högt upp eller på platser som är svåra att komma åt kan du behöva en längre kran. I vår lathund kan du utläsa vilken bil som passar för ditt ändamål och tack vare våra duktiga maskinister är det allt du behöver göra!

 

När kan du dra nytta av att hyra kranbil?

  1. Till villan: montera väggar, flytta dörrar, fönster och vitvaror, lägga takplattor
  2. Till tomten: ta ned och forsla bort träd, samla ris, leverera jord eller grus
  3. Till bygget: förflytta stora maskiner, flytta containers, lasta och lossa material

Vi på Edins Byggkranar bistår dig gärna i allt från att välja bil till att hjälpa till på plats. Boka en kranbil direkt eller fyll i formuläret så hör vi av oss!