Linden Comansa

21LC750-48t

Lyftkapacitet: 48 ton
Armlängd: 80 m
Spetslast: 6,500kg80 m armlängd

Lyftdiagram

 

 

Denna kran är utmärkt till tungmontage på högre höjder då du har ett mycket starkt lyftspel som gör att det går snabbt att hissa och fira med tung last i kroken.

Kranen kräver 400 amp

Linden Comansa’s byggkranar är moduluppbyggda maskiner vilket gör att man kan hantera kranen som helhet i max 10-meters moduler. Både vid montering och demontering.

Då man i princip kan lyfta och lasta direkt från bilen så krävs det minimalt med plats vid dessa arbetsmoment. Detta förenklar arbetet för montörerna och ökar samtidigt säkerheten väsentligt gentemot traditionella byggkranar som måste monteras på marken för sedan lyftas upp i sin helhet.

Kranarna är flexibla och kan i vissa fall ersätta och verka för två kranar, då kranen kan kortas och lyfta tyngre., till exempel när en stombyggnation görs så kan kranen först ha en lång arm när plattan görs, för att sedan kortas när stomresningen sker.

Alla våra tornkranar är av modellen FLAT TOP vilket gör att kranarmen tar väldigt lite plats på höjden gentemot traditionella byggkranar, detta är till stor fördel när det är flera kranar på samma arbetsplats/ område som ska gå över och under varandra.

Vi kan även klättra med alla våra stationära kranar. Med klättra menas att kranen kan ändra sin höjd och få in fler eller färre mastsektioner, med hjälp av en klätterbur och några montörer. Detta är väldigt smidigt när man ska bygga högt då man successivt kan följa höjden med kranen.

Trygghet

Vi har alltid högkvalitativa reservdelar i lager till våra tornkranar och maskiner.

Uthyrning

Av tornkranar, mobilkranar och annan spjutspetsteknologi till byggföretag.

Service & arbetskraft

Vi ställer alltid upp i ur och skur, när och där det behövs.

Teknisk expertis

Edins Byggkranar håller internutbildningar för att möta marknadens höga krav.

Behöver ni byggkranar?

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart vi kan!

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.