Vi söker tornkranförare

Nu söker vi på Edins Byggkranar AB duktiga kranförare!

Vi har idag byggkranar i alla storlekar från 20 m krokhöjd och 30 m arm till 140 m krokhöjd och 80 m arm med lyftkapacitet från 4 till 48 ton.

Arbetet går ut på att som kranförare utföra lyft åt våra kunder på något av våra byggen runtom Mälardalen med Uppsala och Stockholm som bas, men projekt kan även befinnas längre bort i perioder allteftersom vi ämnar att expandera.

Vi på Edins Byggkranar arbetar alltid med kunden i fokus och anpassar oss utefter deras behov! De flesta av våra projekt löper under lång tid och Du blir ett stabilt ansikte utåt gentemot kunder och en viktig komponent i kundens uppfattning om oss. Vi lägger därför stor vikt vid service och underhåll av kranen och där kommer du att spela en central roll.

Vårat kontor ligger i Bro och mellan projekt kan andra arbetsuppgifter förekomma. Ytterligare kunskap och kvalifikationer är därför av stort värde och du får gärna berätta mer om dem!

Vem är du?

Du som söker har yrkeserfarenhet och innehar självklart förarbevis.

Du är serviceinriktad med en positiv inställning till arbetet och har ordning och reda både på dig själv och din kran.

Då flera av Stockholms byggarbetsplatser idag har utländsk arbetskraft är goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift ett krav.

Om detta låter som någonting för dig, tveka inte att skicka in en ansökan med CV samt tre referenser. Inkludera även gärna en kort introduktion om dig själv. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan skickas till:

danne@edinsbyggkranar.se eller niklas@edinsbyggkranar.se

Edins Byggkranar AB följer Byggnads kollektivavtal.

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart vi kan!

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.