Vad man ska tänka på när man anställer ett kranföretag

crane_lookup

Vi trycker ofta på att vi är ett av de bättre kranföretagen i Sverige.  Men det är viktigt för er som kunder att inte ta vårt ord på det. Därför tänkte vi förklara lite saker som är bra att tänka på när man anställer ett kranföretag.

Erfarenhet

En av de första sakerna som är bra att tänka på att när man letar sig runt och försöker välja mellan företag att anställa är att ta reda på mängden erfarenhet företaget har. Generellt sett så kan man säga att desto mer erfarenhet företaget har, desto bättre och mer rutinerade är dom i sitt arbete. 
Erfarenhet är speciellt viktig i denna bransch då arbetet utförs i stressladdade situationer och i eventuellt farliga miljöer. Ni får även ta reda på om företaget har erfarenhet i just de specifika området som ni behöver hjälp inom.

Säkerhet
Säkerhet är även ett område ni bör vara noga inom när ni väljer företaget. När ni ser över säkerheten ska ni ha i åtanke hur kranens konstruktion ser ut, samt hur underhållsregistret ser ut hos kranen ni ska anställa. Ni ska även se över företagets säkerhetsregister då det speglar hur nyligen de varit med om olyckor samt hur frekvent de varit med om olyckor.

Utrustning

Vilken kran du än letar efter och ska använda dig av så måste du vara säker på att du försöker hitta utrustningen utifrån den senaste modellen och kranar med gott rykte på marknaden. Vi på Edins använder oss alltid av kranar av högsta kvalité med gott rykte men uppmuntrar er att gärna söka fram om det stämmer eller ej.

Pris

Vad ska man leta efter när det kommer till pris då? Ett bra kranföretag ska alltid kunna leverera högkvalitativa kranar till rimliga priser, och ni ska aldrig behöva känna att ni lämnat affären utan att ha fått värde för pengarna. Ni ska alltid be om fakturan i förskott så att ni är medvetna om priserna innan arbetet ens satt igång. Företag som ej levererar fakturor i förväg håller inte hög klass och vi rekommenderar att ni undviker sådana företag.