Hej och välkomna till vår nya sajt!

crane_view

Vi är otroligt glada att kunna presentera vår helt nya hemsida framtagna av uppsalabaserade webbyrån Wasabi Web. Ni blir nu bemötta med en helt ny design, utökad användarvänlighet samt ny anpassning till mobiler och surfplattor för att nämna några av de saker som förbättrats. Vår strävan har varit att ta fram en struktur där besökaren enkelt kan hitta det de söker på hemsidan vare sig de sitter hemma på sin dator eller surfar med sin smartphone.
Vårt samarbete med Wasabi Web har från start till mål varit en process där alla inblandade lärt sig något nytt samtidigt som dom tillfört en viktig del i pusslet som till slut blev vår nya hemsida. Vi kom tidigt i processen fram till att huvudmålet med vårat samarbete var att skapa en webbplats där besökaren enkelt kan hitta det de letar efter samtidigt som de bara kan klicka sig runt och upptäcka nya saker.

Med en ny hemsida betyder det att vi även gör en helhjärtad satsning på allt digitalt. Allt från sociala medier, till att nå ut till våra kunder och besökare med hjälp av vår nya blogg. Vi tror att med ett helt nytt tänk där vi får ut vår vision digitalt kommer hjälpa oss att ta ett steg framåt i en mer modern riktning.